Pretoriadreef 137-138 3564 BX Utrecht

Huisregels

Huisregels, om het voor elkaar altijd aangenaam te houden.
U bent van harte welkom in onze hammam. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hanteren wij duidelijke huis- en gedragsregels. Als u Hammam Pretoria betreedt gaat u akkoord met deze huis- en gedragsregels. Wij rekenen op uw medewerking.

Rust en stilte
Rust en stilte in al onze faciliteiten wordt zeer gewaardeerd door uw medegasten. Om de rust van andere gasten niet te verstoren is het gebruik van mobiele telefoons of andere elektronische apparatuur alleen toegestaan in de receptieruimte.
Kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom, mits onder toezicht van een volwassene. Vanzelfsprekend zijn ook voor kinderen de huis- en gedragsregels van kracht.

Hygiëne
In verband met de hygiene is het douchen verplicht
Het gebruiken van Henna is niet toegestaan
Het verzorgen van de persoonlijke hygiëne zoals tanden poetsen en scheren is niet toegestaan
Tijdens het baden dient u uw (bikini) slip aan te houden. Het dragen van een string is niet toegestaan in de hammam.
Het is niet toegestaan uw lichaam te scrubben in de hete stoomkamer.
Het dragen van badslippers is verplicht i.v.m. veiligheid en hygiëne. U kunt uw eigen badslippers meenemen of aan de receptie badslippers kopen.

Gedragsregels
Zelf meegebrachte consumpties en etenswaren zijn niet toegestaan. In onze lounge staan wij voor u klaar om u te voorzien van een drankje en een hapje.
Om de privacy van al onze gasten te waarborgen is het maken van foto’s en filmopnamen niet toegestaan. Het personeel mag ten alle tijden een controle van het apparaat uitvoeren om dit te controleren.
Aan- en uitkleden is alleen toegestaan in de kleedruimte van de hammam.
Roken is niet toegestaan.
Instellingen van het apparatuur worden door de gasten niet gewijzigd.
U dient entreegeld vooraf te voldoen aan de kassa.
Intimiteiten zijn vanzelfsprekend niet toegestaan. Wanneer wij ongewenst gedrag waarnemen. zullen wij direct de toegang tot ons bedrijf ontzeggen.
Als u naar huis gaat, vergeet dan niet uw sleutel en gehuurde handdoeken en/of badjassen af te geven bij de receptie. De badjassen en badhanddoeken blijven eigendom van Hammam Pretoria.
Indien u ongewenst gedrag waarneemt bij uw medegast, dan verzoeken wij u dit direct bij een van onze personeel te melden.
Wanneer er schade aangebracht wordt aan het door u gehuurde complex bent u verplicht de herstelling van de schade te vergoeden.

Veiligheid
Zorg goed voor uzelf en uw spullen, uw persoonlijke spullen kunt u achterlaten in de lockers in de kleedruimte. De directie is niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor het letsel, verlies en diefstal van of schade aan uw spullen.
Tassen dient u achter te laten in de kleedruimten of lockers en mogen niet naar de overige ruimtes worden meegenomen.
Uiteraard mag glaswerk niet worden meegenomen in de natte ruimtes en de stoomcabine omdat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden.
De huisregels en aanwijzingen van personeel dienen altijd te worden nageleefd. Storend gedrag; verbaal, non-verbaal en gewenste en ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen Hammam Pretoria, na volledige betaling, direct te verlaten.
Let er op! dat de stoomuitlaat in de stoomcabine heet is.
Het Team van Hammam Pretoria wenst u een heerlijk en ontspannen verblijf!

De directie behoudt zich het recht om een persoon de toegang de Hammam te ontzeggen.