Pretoriadreef 137-138 3564 BX Utrecht

Voorwaarden

Voorwaarden Hammam & Sauna Pretoria

1. Toegang en gebruik:
Door gebruik te maken van onze hammam & sauna stemt u in met deze algemene voorwaarden en verklaart u dat u de vereiste gezondheid en conditie heeft om gebruik te maken van onze faciliteiten.

2. Gezondheid en veiligheid:
U bent verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en veiligheid tijdens uw bezoek aan de sauna. Als u gezondheidsproblemen heeft of als u zwanger bent, raden wij u aan om eerst uw arts te raadplegen voordat u de sauna gebruikt.

3. Gedrag:
We verwachten dat alle gasten respectvol en beleefd zijn tegenover elkaar. Het is niet toegestaan om andere gasten lastig te vallen, te intimideren of op een andere manier hun ervaring te verstoren.

4. Hygiëne:
Het is belangrijk om de sauna schoon en hygiënisch te houden. Daarom vragen we u om de sauna te betreden met schone handdoeken en badkleding. Het is niet toegestaan om de sauna te gebruiken zonder badkleding.

5. Aansprakelijkheid:
Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade, letsel, verlies of diefstal van eigendommen tijdens uw bezoek aan de sauna. U gebruikt de sauna op eigen risico.

6. Annulering en restitutie:
Als u een reservering wilt annuleren, dient u dit ten minste 24 uur van tevoren te doen. Bij annulering binnen 24 uur voor uw geplande bezoek zijn wij helaas genoodzaakt om het volledige bedrag in rekening te brengen.

7. Openingstijden:
Onze sauna heeft specifieke openingstijden. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze tijden en plan uw bezoek dienovereenkomstig.

8. Klachten:
Als u tijdens uw bezoek aan de hammam & sauna een klacht heeft, verzoeken wij u vriendelijk om dit direct aan ons personeel te melden of te mailen naar Info@hammampretoria.nl.